2012. október 20., szombat

Önérzet egy közszereplőből



Először azt hittem, nem látok jól... aztán kiderült, mégiscsak jól látok. Ezt mégiscsak Antal Attila, Csíkszereda alpolgármestere írta a Fészbúkra. A közszereplő megsértődött. Mi a manó... Végső soron szíve joga. 
Szíve joga besorakozni az internetes gegeket morálisan kioktató álszent politikusok sorába. Tegye, én a magam részéről sajnálom, hogy már ő is besorakozott. Szíve joga egy ártalmatlan, középszar minőségű viccre soha nem látott figyelmet irányítani. 

Deaztajókurva... hogy veszi a bátorságot a nyomdászt tenni felelőssé, amiért szar hírt hoz az újság? Mi köze a weboldal fejlesztőjének a weboldal tartalmához? Hogy veszi a bátorságot, hogy egy olyan csíkszeredai céget  - a DirectWeb-et - oktasson ki, amely túl azon, hogy csupán megrendelést teljesít (mert élnie kell valamiből, mert fizetést kell adnia, mert adót kell fizetnie, miegymás gazdasági pótcselekvés), de ennél sokkal fontosabb, hogy "csíkszeredailag" előállított szellemi terméket és kreativitást ad el Csíkszereda, Hargita megye és az ország határain kívül. (Én a helyükben holnaptól áthelyezném a székhelyemet és adózási kötelezettségeimet Balánbányára vagy Caracalra.) 
És különben is... ideje lenne a mesterségüket értő és jól elvégző embereket/szervezeteket megbecsülni, mert lassan több a közszereplőnk, mint a valamihez értő, otthon maradó mesterember. Csoda-e, hogy több a politikus, mint a tisztelet?
Alpolgármester úr, kívánom önnek, hogy egyszer megrendelések teljesítéséből és ne városi költségvetésből kelljen a havi bért hazavinni. Ráadásul ezért még a közszereplőket méltatlanul megillető tisztelet sem jár. 

Kijáró tisztelettel!

Kedves olvasó! Vessen egy pillantást a Dweb oldalára, nem csak azért, mert egykoron én is dolgoztam velük, hanem azért mert egyszerűen profik.

Kiváló tisztelettel!

Nincsenek megjegyzések: